Eenvoudig recept voor maïsbeignets {verse of ingeblikte maïs}

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Deze website kan gelieerde links en advertenties bevatten, zodat we u recepten kunnen verstrekken. Lees mijn privacybeleid.

Corn Fritters zijn de beste combinatie van hartige smaken die zijn gekookt tot goudbruine perfectie! Krokant van buiten met een zachte en malse binnenkant, deze zijn waanzinnig lekker!

Deze maïsbeignets zijn een uitstekend bijgerecht dat bij bijna alles past! Ik hou absoluut van een unieke kant en deze zijn precies dat! Nog een paar bijgerechten die je MOET proberen, zijn enkele van mijn favorieten, zoals gefrituurde groene tomaten, in spek gewikkelde asperges en geroosterde knoflookwortelen.

Een stapel maïsbeignets.

Maïs Beignets Recept

Maïsbeignets zijn gebakken cakes met een dik beslag met gehakte groenten die tot in de perfectie zijn gebakken! Ze zijn krokant van buiten en zacht van binnen en ongelooflijk lekker! Ze zijn supergemakkelijk te maken en kunnen worden gebruikt met verse, bevroren of ingeblikte maïs. Dat maakt dit bijgerecht iets dat je het hele jaar door kunt maken en aan je maaltijden kunt toevoegen! Maïsbeignets kunnen in sauzen worden gedompeld, als aperitief worden gebruikt, als bijgerecht worden toegevoegd of zelfs bij het ontbijt worden gebruikt! Trouwens, iedereen houdt van een recept dat voor elk type maaltijd kan worden gebruikt!

Er zijn een paar manieren om maïsbeignets uniek en perfect voor jou te maken! Ik heb zelfs enkele variaties aan het einde van dit bericht toegevoegd. Maïsbeignets zijn een enorme hit bij ons thuis en zijn al snel een van de meest gevraagde bijgerechten geworden die ik maak! Mijn kinderen zijn er gek op en ze gaan fantastisch met gegrilde garnalen of hamburgers! Als je ze toch probeert, wees er dan klaar voor om ze keer op keer te maken, want ze zijn ZO goed!

Ingrediënten voor Easy Corn Fritters

Om deze maisbeignets te maken, heb je maar een paar alledaagse ingrediënten nodig. De meeste heb je waarschijnlijk al in je keuken en voorraadkast! Zie de receptenkaart hieronder voor exacte ingrediëntenmetingen.

 • Plantaardige olie: Als je canola-olie bij de hand hebt, kun je die in plaats daarvan gebruiken.
 • Maïs: U kunt voor dit recept verse maïs of ingeblikte maïs gebruiken.
 • Meel: In dit recept heb ik bloem voor alle doeleinden gebruikt.
 • Maïsmeel: Door een heldere smaak en kleur te creëren, helpt het maïsmeel om die heerlijke en knapperige buitenkant te creëren!
 • Bakpoeder: Dit helpt om die zachte textuur aan de binnenkant van de maïsbeignets te creëren.
 • Zout: Zal ​​alle andere smaken versterken!
 • Paprika: Paprika is een zoete specerij die een unieke smaak toevoegt.
 • Groene ui: Groene uien maken dit gerecht hartig en zijn een uitstekende garnering.
 • Melk: Gebruik volle melk!
 • Eieren: Eieren binden alle ingrediënten samen!

Maïsbeignets maken

Deze maisbeignets zijn makkelijk te maken en nog lekkerder om te eten! En dat is maar goed ook, want je komt steeds weer terug op dit recept.

 1. Sudderen en combineren: Verhit de olie in een middelgrote koekenpan op middelhoog vuur tot ze glinstert. Meng in een middelgrote kom de maïs, bloem, maïsmeel, bakpoeder, sat, paprika, groene ui, melk en ei.
 2. Bak: Laat het beslag met een kopje langzaam in de olie vallen. Bak aan elke kant in 2-3 minuten goudbruin. Verwijder voorzichtig met een spatel en serveer.
3 foto's die stap voor stap laten zien hoe je maisbeignetsbeslag maakt.

De beste tips voor maïsbeignets

Voedsel frituren is een eenvoudige en gemakkelijke manier om een ​​perfect knapperige schil op uw eten te krijgen! Probeer het te gebruiken Hier zijn een paar eenvoudige tips om u te helpen deze maïsbeignets vanaf het begin absoluut perfect te maken!

 • Om een ​​knapperige buitenkant te krijgen: HETE OLIE. Je wilt er zeker van zijn dat je de pan opwarmt met ongeveer ⅛ centimeter olie op de bodem ervan. Verhit de olie een paar minuten voordat u probeert uw maïsbeignets te bakken. Zodra je ze erin hebt gedaan om te koken, moet je de pan niet te vol doen. Je krijgt knapperigere maïsbeignets als je er maar een paar tegelijk doet!
 • Olietemperatuur: Als je een frituurthermometer hebt, zorg er dan voor dat je olie niet hoger wordt dan 365 graden. Dit zal TE heet zijn en je beignets verbranden.
 • Maak ze plat: Als je wat beslag in de olie laat vallen, blijft het als een bal.Probeer het eens plat te maken met een spatel. Dit zal ze helpen om gelijkmatiger te koken.

Maïs beignets op een bord gegarneerd met groene uien.

Variaties van maïsbeignets

Het beste van maïsbeignets is dat je ze op een paar verschillende manieren kunt maken, ze in een paar verschillende dingen kunt dopen of ze kunt mixen en matchen met verschillende maaltijden! Hier zijn enkele suggesties over hoe je ze kunt afwisselen, zodat als je ze veel maakt, ze elke keer anders smaken!

 • Eiwit toevoegen: Als je van deze beignets het hoofdgerecht wilt maken, probeer er dan een beetje vlees aan toe te voegen! Gehakte ham of spek is heerlijk!
 • Mexicaanse stijl: Voeg wat jalepenos, koriander toe en pers er wat limoensap bij en je hebt een geheel nieuwe en heerlijke smaak!
 • Beleg: Serveer deze met verschillende toppings! Deze hebben groene uien, maar je zou kunnen proberen wat zure room toe te voegen. Of, als je ze zoeter wilt maken, probeer ze dan zonder de groene uien en besprenkel ze met wat ahornsiroop!

Beignets op een bord dat met een vork wordt gesneden.

Overgebleven ouderwetse maïsbeignets bewaren en opwarmen

Als je er een paar voor later wilt bewaren, kun je ze als volgt bewaren en opwarmen! Ze maken heerlijke restjes, zodat je het recept zelfs kunt verdubbelen en je leven gemakkelijker kunt maken voor later!

 • Koelkast: Je kunt ze 3-5 dagen in een luchtdichte verpakking in de koelkast scheuren.
 • Diepvries: Zorg ervoor dat de maisbeignets volledig zijn afgekoeld. Zodra ze dat hebben gedaan, plaatst u ze in een luchtdichte container of hersluitbare zak in een enkele laag (niet stapelen). Vergeet niet de datum op de container te zetten! Je kunt ze maximaal 2 maanden invriezen.
 • Opwarmen: Zorg ervoor dat je je bevroren beignets een nacht in de koelkast hebt ontdooid. Verwarm ze met een eetlepel olie in een pan aan beide kanten tot ze warm en krokant zijn!


 • In een middelgrote koekepan verwarm de olie op middelhoog vuur tot ze glinstert. Meng in een middelgrote kom de maïs, bloem, maïsmeel, bakpoeder, zout, paprika, groene ui, melk en ei.
 • Laat het beslag met een kopje langzaam in de olie vallen. Bak aan elke kant in 2-3 minuten goudbruin. Verwijder voorzichtig met een spatel en dienen.


Serveert: 4

calorieën593kcal (30%)Koolhydraten66G (22%)Eiwit13G (26%)Vet33G (51%)Verzadigd vet24G (120%)Meervoudig onverzadigd vet2GEnkelvoudig onverzadigd vet5GTrans vet1Gcholesterol96mg (32%)Natrium634mg (26%)Potassium601mg (17%)Vezel5G (20%)Suiker7G (8%)Vitamine A611IU (12%)Vitamine C6mg (7%)Calcium147mg (15%)Ijzer4mg (22%)

Alle voedingsinformatie is gebaseerd op berekeningen van derden en is slechts een schatting. Elk recept en elke voedingswaarde is afhankelijk van de merken die je gebruikt, meetmethoden en portiegroottes per huishouden.

Cursus Voorafje

Keuken Amerikaans

Trefwoord maïsbeignets, hoe maak je maïsbeignets?

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Cateringmargraten
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare