Perzik Smoothie | De receptcriticus

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Deze website kan gelieerde links en advertenties bevatten, zodat we u recepten kunnen verstrekken. Lees mijn privacybeleid.

Deze perzik-smoothie is sappig en verfrissend en zorgt voor een heerlijke smaakexplosie! De textuur is gewoon perfect, de kleur is prachtig en de smaak is iets waar iedereen in je familie gek van zal worden!

Deze perzik-smoothie is een lekkere manier om vroeg op de dag fruit naar binnen te smokkelen en je naar meer te laten verlangen! Smoothies zijn altijd ZOO goed en als je er net zoveel van houdt als ik, dan moet je zeker mijn Mango Smoothie, Blackberry Lime Green Smoothie en deze heerlijke Creamy Avocolada Smoothie proberen!

Smoothie met een perzik en een rietje.

Heerlijke Perzik Smoothie

Er is niets meer verfrissend voor mij dan een smoothie bij het ontbijt om op te staan ​​en bij em! En niet zomaar een smoothie, maar eentje die gevuld is met gezonde ingrediënten die me kunnen helpen om mijn dag een kickstart te geven. Deze perzik smoothie doet precies dat! Het is gevuld met een paar verschillende bevroren vruchten en sappen, wat Griekse yoghurt en wat honing om de deal zoeter te maken! De textuur is hemels en ik vind het heerlijk dat het ijskoud en zo heerlijk is!

Als ik je niet heb gelokt met de beschrijving van hoe goddelijk de smaak van deze smoothie is, dan weet ik zeker dat dit volgende deel de deal zeker zal bezegelen … Het is EENVOUDIG! Dat klopt, simpel is de naam van dit spel! Geen lastige ingrediënten waar je de hele supermarkt op moet zoeken. Van begin tot eind ben je 5 minuten bezig! Je nipt al snel in pure tevredenheid van deze smoothie. Wees eigenlijk voorzichtig, want binnenkort iedereen zal willen dat je er ook een voor hen maakt!

Wat zit er in een perzik smoothie?

Deze perzik smoothie heeft ingrediënten die je waarschijnlijk al in huis hebt in je koelkast! Meng ze door elkaar en je zult zien hoe heerlijk het echt is. Zie de receptenkaart hieronder voor een lijst met exacte ingrediëntenmetingen!

 • Ijs: Dit houdt alles koel en zorgt voor een geweldige basistextuur.
 • Bevroren perziken: Het gebruik van bevroren perziken is wat deze smoothie zo geweldig maakt! Deze bevroren perziken zijn makkelijk en lekker!
 • Banaan: Probeer een bevroren banaan te gebruiken, want dat zal bijdragen aan de heerlijke textuur. Als je dat niet doet, kun je er een van de balie gebruiken! Je smoothie wordt dan net iets vloeibaarder.
 • Perziksap of appelsap: Afhankelijk van hoe sterk je de perziksmaak wilt, kun je perziksap of appelsap gebruiken om alles door elkaar te mengen!
 • Griekse yoghurt: Koop gewone Griekse yoghurt, gebruik geen smaken tenzij je een andere smaak wilt.
 • Lieve schat: Dit zal de hele smoothie zoeter maken zonder extra suiker toe te voegen!
Smoothie-ingrediënten in een blender.

Hoe maak je een perzik-smoothie?

Wordt het veel gemakkelijker dan 1 stap voor uw instructies? Ik weet dat jullie allemaal drukbezette mensen zijn met plaatsen om naartoe te gaan en mensen om te zien, daarom ben ik dol op dit recept voor perziksmoothie. Gooi alles erin en je bent klaar om te gaan! Mengen: Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot een gladde massa. Serveer onmiddellijk.

Een smoothie allemaal geblend in een blender.

Tips voor het maken van de beste smoothie

Smoothies zijn snel en gemakkelijk, maar er is een truc om eraan te komen alleen maar de juiste consistentie en smaak! Hier zijn een paar tips en variaties die u zullen helpen om het precies goed te maken!

 • Om een ​​dikkere smoothie te maken: Als je wilt dat je smoothie dikker is, zorg er dan voor dat je bevroren fruit toevoegt. Dit helpt het die dikke textuur te krijgen!
 • Om je smoothie dunner te maken: Je kunt water of sap aan je smoothie toevoegen (meer dan het recept vereist) om je smoothie wat dunner te maken.
 • Voeg wat spinazie toe: Het kan de kleur van de smoothie veranderen, maar het zal de smaak niet te veel beïnvloeden! Trouwens, op deze manier kun je je fruit krijgen en uw groenten binnen met één eenvoudig recept!
 • Extra zoetheid: Ananas kan wat extra zoete smaak toevoegen aan je smoothie!

Bovenaanzicht van een perzik-smoothie met een perzik als garnering van de bovenkant.


 • Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot een gladde massa. Serveer onmiddellijk.


Serveert: 4

calorieën587kcal (29%)Koolhydraten30G (10%)Eiwit1G (2%)Vet55G (85%)Verzadigd vet44G (220%)Meervoudig onverzadigd vet1GEnkelvoudig onverzadigd vet6Gcholesterol1mgNatrium3mgPotassium320mg (9%)Vezel2G (8%)Suiker25G (28%)Vitamine A271IU (5%)Vitamine C8mg (10%)Calcium12mg (1%)Ijzer1mg (6%)

Alle voedingsinformatie is gebaseerd op berekeningen van derden en is slechts een schatting. Elk recept en elke voedingswaarde is afhankelijk van de merken die je gebruikt, meetmethoden en portiegroottes per huishouden.

Cursus Drank, Ontbijt

Keuken Amerikaans

Trefwoord perzik smoothie, perzik smoothie recept

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Laat een reactie achter

Cateringmargraten
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken