Cateringapparatuur om hygiënische cateringdiensten te garanderen

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Horeca is een vak dat zeer serieus moet worden genomen. Het is geen geheim dat de voedingsindustrie niet alleen qua omzet een van de grootste industrieën is. Het is ook een branche met het meeste groeipotentieel. Horecabedrijven moeten ervoor zorgen dat ze gezonde en schone voedingsproducten leveren, omdat elke vorm van ziekte hen enorm veel schade kunnen opleveren, wat hoog kan oplopen in de kosten. Je kunt investeren in apparatuur zoals een rvs werktafel. Deze zal je helpen de netheid en hygiëne te behouden, van het bereiden van het voedsel tot het serveren ervan.

RVS vaatwasser

Een rvs vaatwasser wordt gebruikt om borden en bestek af te wassen. Een vaatwasser voert de taak uit om het keukengerei te wassen met behulp van heet water gemengd met afwasmiddel en glansspoelmiddel. Daarna droogt het alle gerechten erin door ze door een elektrisch verwarmingselement of een vochtgevoelige droogcyclus te leiden die infraroodlampen gebruikt om elk stuk afzonderlijk te drogen.

Voedselverwarmers

Voedselverwarmers worden gebruikt om voedsel warm en vers te houden. Ze worden ook wel foodservice warmhoudkasten of voedselverwarmers genoemd. Dit komt omdat ze deuren hebben die op rails in de kast schuiven. Veel van deze kasten hebben temperatuurregelaars om de inhoud op een bepaalde temperatuur te houden. Sommige modellen voedselverwarmers hebben een binnenverlichting die het gemakkelijk maakt om te zien wat erin zit, terwijl ze een goed zicht en een grote opslagcapaciteit bieden. Het heeft een roestvrijstalen buitenkant en wordt geleverd met een warmhoudblad. Dit model is perfect voor buffetten of evenementen waar je snel warm eten moet serveren.

RVS werktafel

Een roestvrijstalen werktafel is een van de essentiële items om te hebben in de horeca. Dit apparatuur wordt gebruikt om voedsel te bereiden en ook om het te serveren. Het kan worden gebruikt voor het snijden, hakken of in blokjes snijden en raspen van ingrediënten en voor het bewaren ervan. Roestvrijstalen tafels zijn geweldig omdat ze het voedsel beschermen tegen verontreinigingen zoals ziektekiemen en bacteriën die kruisbesmetting kunnen veroorzaken.

Koelkasten en diepvriezers

Koelkasten en diepvriezers zijn een van de belangrijkste apparatuur voor elke cateringservice. Het helpt om voedsel op de vereiste temperatuur te houden, wat essentieel is voor het behoud van de kwaliteit en smaak van het voedsel.

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Laat een reactie achter

Cateringmargraten
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken