Een sprankelend 21 diner: Geef een vleugje disco aan je etentje

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Het 21 diner is een bijzondere mijlpaal in het leven van velen. Het markeert de overgang naar volwassenheid en wordt vaak gevierd met familie en vrienden. Wil je van jouw 21 diner een onvergetelijke gebeurtenis maken? Overweeg dan een discothema om een sprankelende sfeer te creëren. Ben je benieuwd hoe je de disco sfeer in huis haalt? Dat lees je in dit blog!

Uitnodigingen met funky flair

De eerste stap bij het organiseren van je 21 diner in discothema is het versturen van uitnodigingen met funky flair. Ontwerp uitnodigingen met glitter, glans en neonkleuren om de gasten meteen in de feeststemming te brengen. Je kunt ook het lettertype en de stijl van de jaren ’70 en ’80 gebruiken om die nostalgische sfeer op te roepen.

Disco decoraties

Versier je feestlocatie met disco-elementen om de sfeer te versterken. Denk aan spiegelbollen, kleurrijke discoballen en glinsterende guirlandes. Zwarte lichten kunnen een geweldige toevoeging zijn om een neon-gloed te creëren. Zorg ervoor dat de tafels zijn gedekt met glittertafellakens en dat er lichtgevende dansvloerstickers zijn om het discothema compleet te maken.

Kledingvoorschriften

Moedig je gasten aan om zich te kleden in de stijl van de disco-era. Denk aan flitsende disco-outfits met pailletten, glimmende broeken, wijde pijpen, en platformschoenen.

Disco grooves en playlists

Geen discofeest is compleet zonder de juiste muziek. Stel een playlist samen met klassieke discohits zoals “Stayin’ Alive” van de Bee Gees, “Super Freak” van Rick James, “Le Freak” van Chic en “I Will Survive” van Gloria Gaynor. Zorg ervoor dat er een dansvloer is waar gasten hun beste dansmoves kunnen laten zien. Overweeg zelfs om een dj in te huren om de muziek te mixen en de energie op de dansvloer hoog te houden.

Disco eten en drinken

Breng de smaken van de disco-era naar je tafel met een menu dat bij het thema past. Serveer hapjes en gerechten die populair waren in de jaren ’70 en ’80, zoals fondue, quiches, garnalencocktail en mini-hamburgers. Vergeet de punchkom niet, met een flitsend drankje zoals een “Disco Lemonade” of een “Boogie Nights Punch.”

Activiteiten en entertainment

Naast dansen, overweeg om enkele leuke activiteiten en entertainmentopties toe te voegen om je 21 diner in discothema nog specialer te maken. Denk aan karaoke waar gasten hun favoriete discohits kunnen zingen of organiseer een danswedstrijd met prijzen voor de beste dansers. Je kunt ook een fotohokje opzetten met funky rekwisieten en achtergronden voor memorabele kiekjes.

Geniet van je avond!

Wanneer je het gehele diner uit hebt geplant, kun je beginnen met genieten! Ben je nog op zoek naar items zoals discoballen en speakers? Neem dan een kijkje op  https://www.maxiaxi.com/

Met de juiste decoraties, muziek, kleding en activiteiten kun je een onvergetelijke avond creëren die de gloriejaren van de disco doet herleven. Dus geniet, feest en dans op je geweldige avond, veel plezier!

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Laat een reactie achter

Cateringmargraten
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken